Abonneer op onze nieuwsbrief

Lees onze privacy- & Cookieverklaring om te zien hoe wij omgaan met je gegevens!

Bedankt voor het opgeven op onze nieuwsbrief.
CafeWesterdok feestje1900x750

Feestje geven in Amsterdam

Iets te vieren? Een verjaardag of bedrijfsborrel? En zoek je een geschikte locatie in Amsterdam? Het liefst niet zo ver van het Centraal Station, zodat je gasten na de drankjes met de trein naar huis kunnen? Of gewoon in Amsterdam snel per openbaar vervoer of taxi weer thuis zijn? 

Gebruik dan de speciale benedenruimte voor feestjes in Café Westerdok. Of feest gewoon lekker boven aan de bar met je gasten.

Ervaren in bedrijfs- en verjaardagsfeestjes

Café Westerdok biedt naast een gezellige, centrale locatie in Amsterdam maar liefst 80 verschillende soorten bier. Bovendien weten eigenaren Steve en Adeline als geen ander hoe je je feest geslaagd kunt maken. De kennis over bier en de ervaring met het verzorgen van bedrijfs- & verjaardagsfeestjes maken Café Westerdok tot een prettige en onbezorgde plek voor jouw evenement. 

Catering tijdens je feestje in Amsterdam

En wil je lekker eten op je feest? Naast hapjes zoals kaas, worst en bittergarnituur, verzorgt Café Westerdok volledige maaltijden en een buffet in samenwerking met o.a. een Indonesische cateraar.

Zo maakt Café Westerdok in Amsterdam jouw bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje tot een leuk en onbezorgd evenement op een heerlijke locatie. 

Bespreek jouw feest met Steve

Klinkt dat als een locatie die je zoekt voor jouw feest? Bel dan Steve op 020 4289670 of mail naar steve@cafewesterdok.nl om de mogelijkheden voor jouw feest te bespreken.