Abonneer op onze nieuwsbrief

Lees onze privacy- & Cookieverklaring om te zien hoe wij omgaan met je gegevens!

Bedankt voor het opgeven op onze nieuwsbrief.
CafeWesterdok optreden 1900x750

Activiteiten zoals optredens - kalender

In Cafe Westerdok treden regelmatig (inter)nationale artiesten op. Meestal is dat op zondag. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of Like onze Facebook-pagina. Dan houdt Steve je op de hoogte als er een optreden aankomt. 

 

Zondag 26 mei - 17.00 uur: Optreden Tip Jar

Op zondagmiddag 26 mei komt Tip Jar met “Americana voor gevorderden” naar café Westerdok. Dat wil zeggen: memorabele liedjes met fraaie zangharmonieën.
Het duo, bestaande uit Bart de Win en Arianne Knegt, kegelde met hun recent verschenen vierde album Onward alle relevante Americana-recensenten omver. Zo schreef OOR: “Het album overmeestert je dusdanig dat je bij ieder nummer de urgentie voelt het aan iemand te laten horen. Je gaat geheid om.”

Zondag 26 mei, vanaf 17.00 uur. Cafe Westerdok gaat om 16.00 uur open. 

Vrij entree, maar een bijdrage in de hoed wordt zeer op prijs gesteld.

Tot 26 mei!

Alvast een voorproefje? Bekijk dan de muziekvideo's op de website van Tip Jar

Optreden TipJar in Cafe Westerdok - Amsterdam centrum
 

Adelina weet wel raad met bierdoppen

Hoeveel bierdoppen er in twee containers zitten? Adelina aarzelt geen moment en antwoordt resoluut: "5234!".
Laat dat nu op drie doppen na, precies kloppen! En dus vliegen Adelina en Steve naar Talinn in Estland, waar ze een bezoek gaan brengen aan brouwerij Pohjala. Gefeliciteerd!

Adelina wint een reis
 

Overige activiteiten

Naast optredens, zijn er in Café Westerdok ook regelmatig speciale activiteiten. Zoals de jaarlijkse KiKa-actie waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de stichting KiKa (Kinderen tegen Kanker). 

Ook zijn er proefavonden waarop je speciale biertjes kunt drinken van een bepaalde brouwerij en een specialist alle ins & outs vertelt over die biertjes.