Abonneer op onze nieuwsbrief

Lees onze privacy- & Cookieverklaring om te zien hoe wij omgaan met je gegevens!

Bedankt voor het opgeven op onze nieuwsbrief.
CafeWesterdok optreden 1900x750

Activiteiten zoals optredens - kalender

In Cafe Westerdok treden regelmatig (inter)nationale artiesten op. Meestal is dat op zondag. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of Like onze Facebook-pagina. Dan houdt Steve je op de hoogte als er een optreden aankomt. 

 

Flashback

Zondag 9 december 2018

Op 9 december komt de band Flashback in cafe Westerdok spelen. 

Flashback is een illuster gezelschap muzikanten uit Lelystad. Zij brengen een aanstekelijke mix van country-(rock), soul, pub-rock en Mersey-beat. Muzikale helden als Doug Sahm, Dylan, Nick Lowe, Bobby Bland, Willy Nelson, Gram Parsons maar ook Lennon-McCartney worden met grote toewijding in het zonnetje gezet.

De band bestaat uit Martino Lapré die letterlijk en figuurlijk het oudste lid is met wortels in de befaamde indo-rock scene, Dimitri Adams cajon en zang, Gerard Schouten (solo)-gitaar, accordeon en zang en Gert-Jan Tweebeeke lead-vocalen en gitaar. De laatste was eerder al alleen te zien en te horen in Westerdok.

Het belooft een ontroerende en vrolijke middag te worden.

  • Zondag 9 december
  • Cafe Westerdok gaat om 16.00 uur open. Het optreden start rond 17.00 uur.

Vrij entree, maar een bijdrage in de hoed wordt zeer op prijs gesteld.

 

Overige activiteiten

Naast optredens, zijn er in Café Westerdok ook regelmatig speciale activiteiten. Zoals de jaarlijkse KiKa-actie waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de stichting KiKa (Kinderen tegen Kanker). 

Ook zijn er proefavonden waarop je speciale biertjes kunt drinken van een bepaalde brouwerij en een specialist alle ins & outs vertelt over die biertjes.