Abonneer op onze nieuwsbrief

Lees onze privacy- & Cookieverklaring om te zien hoe wij omgaan met je gegevens!

Bedankt voor het opgeven op onze nieuwsbrief.
CafeWesterdok optreden 1900x750

Optredens door bands in Café Westerdok - Amsterdam

In Cafe Westerdok treden regelmatig (inter)nationale artiesten op. Meestal is dat op zondag. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of Like onze Facebook-pagina. Dan houdt Steve je op de hoogte als er een optreden aankomt. 

 

Optreden zondag 17 nov 2019

Adam Silvestri

Adam Silvestri is de frontman van de band RadiatorKing uit New York. Een dijk van een stem en prachtige songs waar de invloed van Bob Dylan en Bruce Springsteen te herkennen is.

Hij is voor het eerst in Europa en treedt solo op in café Westerdok op 17 november vanaf 17:00 uur. Mis dit niet!


Vrij entree, maar een bijdrage in de hoed wordt zeer op prijs gesteld.

  • Café Westerdok is vanaf 16.00 uur open. 
  • Alvast een voorproefje? Bekijk dan de website of de video hieronder. 

 

Filmopnamen in Café Westerdok

Niet alleen de bierliefhebber weet Café Westerdok te vinden maar de filmindustrie klopt ook steeds vaker aan bij Steve en Adelina. 

Zowel internationale als nationale filmproducties en reclames hebben inmiddels Café Westerdok gebruikt als locatie om te filmen. En dat levert altijd een spektakel op met een grote crew van cameramensen, lichttechnici, geluidstechnici, de regisseur en natuurlijk de catering. Want de eerste die steevast op een filmlocatie verschijnt en pas als laatste weer vertrekt, dat is de catering! En dat begrijpen we bij Café Westerdok maar al te goed. 

Welke films zowel binnen als buiten Café Westerdok zijn gedraaid mogen we niet verklappen, maar mocht je in de bioscoop zitten en een wellicht voor jou bekend café op het witte doek langs zien komen, dan hoef je niet met je ogen te knipperen. Het klopt gewoon! 

Filmshoot Café Westerdok buiten
 

Adelina weet wel raad met bierdoppen

Hoeveel bierdoppen er in twee containers zitten? Adelina aarzelt geen moment en antwoordt resoluut: "5234!".
Laat dat nu op drie doppen na, precies kloppen! En dus vliegen Adelina en Steve naar Talinn in Estland, waar ze een bezoek gaan brengen aan brouwerij Pohjala. Gefeliciteerd!

Adelina wint een reis
 

Overige activiteiten

Naast optredens, zijn er in Café Westerdok ook regelmatig speciale activiteiten. Zoals de jaarlijkse KiKa-actie waarbij een deel van de opbrengst ten goede komt aan de stichting KiKa (Kinderen tegen Kanker). 

Ook zijn er proefavonden waarop je speciale biertjes kunt drinken van een bepaalde brouwerij en een specialist alle ins & outs vertelt over die biertjes.